Logo Realitatea.md

(VIDEO) „Imbecil, drac...” Ministrul Justiției vrea pedepsirea avocatului care a intimidat angajatul unui local din capitală

20 Octombrie 2020, 10:36 // Societate

„- Să mă deservească altă persoană. Nu vreau să-l văd pe acest imbecil.

- Cum îți spune?

- Nu mă filmați.

- Voi transmite proprietarilor și tu aici nu vei mai lucra.

- Bine.

- Drac... (arunci cu ceva în angajat)”

Embed:
sursa video: Deschide.md

Mai sus este vorba despre dialogul dintre avocatul Serghei Auzeac, cunoscut spațiului public și ca soțul Ludmilei Auzeac, care activează la Parlament, și angajatul unui local din centrul capitalei, în urma căruia este clar că unul din ei este agresiv și vorbește cu o tonalitate de intimidare.

Filmulețul a apărut pe Deschide.md, unde s-a scris că „angajatul a rugat politicos domnul să poarte masca corect ori să părăsească localul. S-a decis să cheme paza şi poliția, și au refuzat să-l deservească, iar bărbatul înfârnat le-a aruncat nişte hârtii în față şi a ieşit din local”.

Scandalul nu a fost trecut cu vederea de ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

„Consider inadmisibil comportamentul avocatului, care nu respectă cerințele sanitare impuse de autorități pentru a combate răspândirea Covid-19 și insultă angajatul restaurantului. Nu este comportament care trebuie să caracterizeze un jurist. Voi sesiza Comisia pentru etică și disciplină”, a promis oficialul.

adunate de pe contul deschis de Instagram al avocatului

Este de menționat că Uniunea Avocaților este reponsabilă de a decide dacă un avocat trebuie să fie sancționat sau nu, în urma examinării circumstanțelor în cadrul ședinței Comisiei de etică și disciplină.

În același timp, atenție! Masca de protecție trebuie să acopere nasul și gura!

Citeste tot despre: avocat, scandal, Uniunea Avocaţilor
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile