Logo Realitatea.md

ALERT! Descinderi matinale în Chișinău, Orhei și Criuleni. 10 persoane, reținute

15 Aprilie 2021, 09:40 // Actualitate

Procurorii PCCOCS au efectuat 16 percheziții în raioanele Orhei, Criuleni și municipiul Chișinău, într-un dosar de circulație ilegală a drogurilor. În rezultat, oamenii legii au ridicat peste un milion de lei de la domiciliile a 10 persoane, membri ai unui grup infracțional specializat în vânzarea marijuanei în cantităţi deosebit de mari.

Potrivit PCCOCS, acţiunile ilegale ale grupului au fost documentate aproximativ patru luni. În această perioadă, au fost efectuate mai multe achiziţii de control prin intermediul investigatorului sub acoperire.
 
 
În rezultatul perchezițiilor desfășurate azi dimineață, cu sprijinul BPDS „Fulger”, oamenii legii au depistat și ridicat 2 kg de marijuana și 3 kg de marijuana de tip „hidropon” în valoare de circa 500 000 de lei.
 
De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, mecanisme artizanale destinate consumului de substanţe narcotice, haşiş, un cartuş de calibrul 7,62 mm, mai multe arme albe, dar și sume de zeci de mii de euro și dolari și peste un milion de lei.
 
Cinci din cele 10 persoane au fost plasate în arest.
 
Pentru faptele incriminate, indivizii riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Citeste tot despre: droguri, PCCOCS, pușcărie, rețineri
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile