Logo Realitatea.md

Angela Merkel face azi 65 de ani! Ce i-a spus Igor Dodon cu această ocazie

17 Iulie 2019, 13:45 // În lume

Cancelarul german Angela Merkel împlineşte astăzi 65 de ani. Totuși, oficialul are un program de muncă obişnuit, aceasta va conduce reuniunea săptămânală a cabinetului. Cu această ocazie, președintele țării, Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare oficialului german.

Foto: news.harvard.edu

"Aceasta nu înseamnă că devii mai tânăr. Dar poate mai experimentat", a declarat Merkel săptămâna trecută când a fost întrebată despre ziua ei de naştere.

Am plăcerea să îi adresez doamnei Angela Merkel, Cancelarului Federal al Republicii Federale Germania, cele mai calde...

Publicată de Dodon Igor pe Miercuri, 17 iulie 2019

Marţi, cancelarul a stat jos în timp ce saluta un demnitar străin, pentru a doua oară, după ce recent, a avut mai multe crize de tremurat la evenimentele publice la care a participat. 

De asemena, Merkel şi premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, nu s-au ridicat în timp ce erau intonate imnurile naţionale la Cancelaria Federală din Berlin, premierul aflânu-se într-o vizită oficială în Germania.  

Aceste crize au fost observate pentru prima dată la mijlocul lunii iunie la o recepţie pentru noul preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Merkel a spus atunci că era deshidratată într-o zi foarte călduroasă. Merkel este cancelar din noiembrie 2005.

VEZI ȘI:

Germania: Angela Merkel a cerut să stea jos şi la ceremonia de primire a Maiei Sandu

Partidul din care face parte Angela Merkel, acuzat că ar practica "o cenzură" în privinţa crizelor inexplicabile de tremurat

Merkel, reacție după ”crizele de tremurat”. Agenţiile de spionaj vor să pună mâna pe dosarul medical al cancelarului german

Angelei Merkel i s-a făcut rău iar! A suferit o nouă criză în timpul unei ceremonii oficiale (VIDEO)

(VIDEO) Merkel, cuprinsă de un tremur, după ce l-a întâlnit pe Zelenski

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile