Logo Realitatea.md

Blocați pe aeroportul din Paris. 220 de moldoveni nu au putut să ajungă azi acasă cu o cursă charter, după ce Guvernul nu ar fi autorizat zborul

30 Martie 2020, 19:19 // Societate

Circa 220 de cetățeni moldoveni sunt blocați pe aeroportul din Charles de Gaulle din Paris, după ce Guvernul Republicii Moldova nu ar fi autorizat zborul unei curse charter. Cel puțin asta susțin conaționalii noștrii, care au publicat pe rețelele de socializare mesaje de ajutor, exprimându-și indignarea față de o asemenea atitudine a autorităților moldovenești.

Embed:

Viorica Țimbalari, una dintre persoanele blocate pe aeroportul din Paris, susține că responsabilii companiei, care urma să opereze zborul de astăzi, știau încă de ieri că acest lucru nu se va realiza, din cauza că Guvernul nu a dat acordul, însă nu au anunțat despre acest lucru pasagerii.

Pe de altă parte, într-o discuție telefonică cu pasagerii moldoveni, reprezentanții companiei i-ar fi anunțat că mâine ar urma să se realizeze zborul.

Compania, care asigura zborul pentru cetățenii mldoveni din Franța spre Chișinău, abia cu o oră în urmă a plasat un anunț pe pagina de Facebook, unde informează călătorii că a fost transferată cursa de azi pentru ziua de mâine, iar cea de mâine pentru data de 2 aprilie. De asemenea, și pe site-ul Autorității Aeronautice Civile a apărut aceeași informație, care confirmă spusele companiei.

Citeste tot despre: aeroport, Guvernul, moldoveni, paris, pasageri, zbor
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile