Logo Realitatea.md

(FOTO) Cel mai popular model Skoda îndrăgit și de moldoveni, primește în premieră nivelul de echipare Sportline

09 Aprilie 2021, 17:04 // Auto

Skoda Octavia poate fi comandată acum și în nivelul de echipare Sportline. Acesta este poziționat în gamă între variantele Style și Octavia RS. Octavia este, fără îndoială, cel mai popular model din portofoliul Skoda. Producătorul ceh vrea ca oferta să fie cât mai diversificată, tocmai de aceea a anunțat acum că cea de-a patra generație Octavia poate fi comandată (în premieră) și în nivelul de echipare Sportline.

Acesta este poziționat în gamă între variantele Style și Octavia RS și propune câteva elemente estetice cu valențe sportive. Ies în evidență accentele negre de la exterior, emblemele Sportline de pe aripile față și jantele Pulsar cu diametrul de 17 inch.

Jantele Vega de 18 inch și cele Taurus, cu diametrul de 19 inch, sunt incluse pe lista cu dotări opționale.

Pentru interior, Skoda a pregătit un volan sport în trei spițe, ornamente decorative pentru praguri, scaune sport cu tetieră integrată și o tapițerie din material textil ThermoFlux. Nu lipsesc ornamentele Piano Black sau emblemele care îți aduc aminte că nu te afli într-o Octavia obișnuită.

GAMĂ DE MOTORIZĂRI DIVERSIFICATĂ

Noua Skoda Octavia Sportline este disponibilă atât în variantă hatchback, cât și Combi. 

Gama de motorizări este foarte diversificată și include unități pe benzină, diesel, alimentate cu gaz natural, agregate micro-hibrid, dar și versiune plug-in hybrid cu 204 cai putere.

În funcție de alegerea făcută, propulsoarele vin în compania unei tracțiuni față sau integrale. Totodată, acestea pot fi alăturate fie unei transmisii manuale cu șase trepte, fie uneia automate DSG cu șapte rapoarte.

O noutate în gama de propulsoare este prezența unității de 2.0 litri TSI, care oferă 190 de cai putere și este disponibilă doar cu tracțiune integrală și cutie de viteze DSG.

Opțional, noua Octavia Sportline poate fi echipată cu sistemul DCC Dynamic Chassis Control, dar și cu sisteme de siguranță precum Crew Protect Assist, Collision Avoidance Assist și Turn Assist.

sursa: Automarket 

Citeste tot despre: Skoda, Skoda Octavia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9217 0.8331%
USD USD 19.2760 -0.0648%
RUB RUB 0.3169 -0.3146%
RON RON 4.0611 1.0073%
UAH UAH 0.5219 -0.0574%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile