Logo Realitatea.md

Cristiano Ronaldo părăsește echipa de fotbal Real Madrid. A semnat un contract de 100 de milioane de euro cu Juventus Torino

10 Iulie 2018, 21:57 // SPORT

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus Torino, a anunţat campioana Italiei, care a precizat că suma transferului atacantului portughez de la Real Madrid este de 100 de milioane de euro.

Totodată, la această sumă se adaugă 12 milioane de euro, reprezentând contribuţia de solidaritate, prevăzută de regulamentul FIFA.

Cristiano Ronaldo era la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Atacantul de 33 de ani a sosit la Madrid de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. La formaţia madrilenă, el a marcat 451 de goluri în nouă sezoane, cele mai multe din istoria Realului.

Cu echipa madrilenă, portughezul a câştigat 16 trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, ultimele trei la rând. De asemenea, la nivel individual, el a fost cucerit de patru ori Balonul de Aur, de două ori titlul The Best, acordat de FIFA, şi de trei ori Gheata de Aur.

Contractul cu campioana Europei era semnat până în vara anului 2021.

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile