Logo Realitatea.md

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus?

13 Aprilie 2021, 17:35 // SPORT

Zvonurile privind o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus capătă proporții, iar între timp a apărut o nouă posibilitate. Potrivit publicației italiene CalciomercatoManchester United îl dorește pe starul portughez și e gata să-l ofere la schimb pe Paul Pogba. 

Totul dacă „diavolii” vor prinde un loc de Champions League, ceea ce este destul de plauzibil, iar astfel, vor avea bani mai mulți pentru „repatrierea” portughezului.

Cristiano Ronaldo, la schimb cu Paul Pogba?

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo impresionează la Juventus, însă în acest sezon parcă nu joacă la fel ca în precedentele, iar posibilitatea ca el să plece a crescut mai ales după ce Juve a fost eliminată de FC Porto din Champions League.

La acel moment, atacantul de 36 de ani era furios că echipa nu se ridică la înălțimea sa, mai ales că obiectivul era câștigarea Champions League. La un moment dat s-a vorbit chiar despre o revenire a sa la Real Madrid, însă Florentino Perez, care a fost reales ca președinte, nu îl dorește și vrea jucători tineri, precum Haaland sau Mbappe.

Cristiano Ronaldo poate reveni la Manchester United sau la Sporting 

Astfel, pe fir a intrat Manchester United, care ar vrea să-l readucă pe portughez pe Old Trafford și astfel ar da o lovitură de imagine. De cealaltă parte, impresarul lui Paul Pogba, Mino Raiola, a spus clar că mijlocașul nu vrea să-și prelungească acordul cu „diavolii”, astfel că o trecere a sa la Juve nu ar fi imposibilă, mai ales că francezul a mai parcurs acest drum între cele două echipe.

Astfel, un schimb Cristiano Ronaldo - Paul Pogba devine plauzibil.

Totuși, pentru Cristiano Ronaldo mai există o soluție, care ar însemna revenirea sa la Sporting Lisabona, clubul care l-a format și lansat în fotbalul mare, pe când Ladislau Boloni era antrenor al „leilor”. Între timp, chiar și mama lui Ronaldo a dat cumva de înțeles că mutarea ar fi posibilă, după ce a apărut cu acel tricou al fiului ei de pe vremea când juca la Sporting. 

Presa italiană susține de ceva timp că rămânerea lui Cristiano Ronaldo la Juventus nu mai este profitabilă pentru club. Dacă ar vrea să-și prelungească acordul, starul portughez ar trebui să renunțe la o parte din bani.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1130 -1.0450%
USD USD 19.1216 -0.4239%
RUB RUB 0.3624 1.6550%
RON RON 4.0684 -1.0483%
UAH UAH 0.6472 -0.0772%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile