Logo Realitatea.md

Dodon se justifică după valul de reacții negative și înjurături pe care le-a primit pentru prezența sa la Moldova 1

16 Aprilie 2021, 12:12 // Actualitate

În contextul în care ieri, 15 aprilie, Curtea Constituțională a anunțat că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului, Igor Dodon, care nu are nici o funcție în stat, a fost invitat la o emisiune de la postul public de televiziune. Prin urmare, acest lucru a trezit multe reacții negative în rândul unor deputați, internauți și simpli cetățeni ai țării. 

Embed:

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a catalogat prezența de ieri a liderului socialiștilor la emisiunea Moldova în direct, drept „bătaie de joc”.

„Este revoltătoare această decizie a Televiziunii Publice de a-l invita azi seara, când s-a luat o decizie atât de importantă, pe Igor Dodon, șef de partid, un om care nu are nicio nicio funcție publică. Solicit public conducerii Moldova 1 -  Ecaterina Stratan, Olga Bordeianu, să oprească această bătaie de joc. Fie să invite și alți lideri de partid la această emisiune, fie să invite demnitarii cu cele mai înalte funcții de stat”, a afirmat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Igor Dodon, a declarat că în ultimul timp, au fost invitați la emisiuni mai mulți lideri din partid și consideră că acest lucru este binevenit. 

„Am văzut că cei de la PAS, de la Maia Sandu, sunt foarte iritați că ieri am participat la televiziunea națională. Credeți că la televiziune trebuie să plecați doar cei din dreapta, din oastea doamnei președinte?”, a venit cu o replică liderul socialiștilor, în cadrul emisiunii Președintele răspunde.

Vezi și:

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 0.2812%
USD USD 17.7351 0.0209%
RUB RUB 0.2401 1.5222%
RON RON 4.0578 0.2991%
UAH UAH 0.6497 -0.2916%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile