Logo Realitatea.md

E distrus! Cum a apărut Karius la sosirea în Liverpool, după finala Ligii Campionilor (FOTO)

27 Mai 2018, 14:20 // SPORT

Loris Karius este dărâmat după gafele comise aseară, în finala Ligii Campionilor. În această dimineaţă, Liverpool a revenit acasă, iar portarul german a încercat să îşi mascheze faţa.

Foto: digisport

„Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru coechipierii mei. Au încercat să mă încurajeze, dar îmi pare foarte rău că am pierdut finala”, a spus portarul german.

Acesta a comis două gafe incredibile, în cea mai importantă partidă a carierei. Mai întâi i-a oferit mingea pe tavă lui Benzema, când încerca să îşi pună echipa pe contra-atac, pentru ca apoi să scape în poartă un şut modest al lui Bale.

Pus la zid de foştii mari jucători englezi, Karius va trece foarte greu peste ceea ce s-a întâmplat la Kiev. De altfel, azi, la sosirea în Anglia, goalkeeper-ul a părut extrem de afectat de cele petrecute şi a încercat să îşi acopere faţa, pentru a nu se face alte speculaţii pe seama sa. Foarte probabil germanul să fi plâns mult, cred englezii, el izbucnind în lacrimi încă de la finalul meciului, scrie DigiSport.

 

Loris Karius a fost adus în 2016 de la Mainz, la dorinţa specială a lui Klopp, care are mare încredere în calităţile lui. Portarul a avut un sezon excelent, în precedentele 32 de meciuri comiţând o singură eroare care a dus la gol. Aseară, în cel mai important meci din carieră, a avut două astfel de greşeli.

Real Madrid a câștigat a 13-a Ligă a Campionilor din istoria clubului și a treia la rând cu Zinedine Zidane antrenor

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile