Logo Realitatea.md

Fostul ministru al Educației, infectat cu Covid-19. Postarea pe care a scris-o, după ce Eugen Doga a spus că este în stare gravă

01 Decembrie 2020, 07:52 // Actualitate

Igor Șarov, fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, este infectat cu noul tip de coronavirus sau cum i se mai spune Covid-19. Despre asta a scris maestrul Eugen Doga pe Facebook, după care însuși Igor Șarov a venit cu un mesaj pe aceeași rețea de socializare.

„Cu profundă durere am aflat că minunatul om, om de mare cultură și bun conducător fostul ministru de învățământ, cultură și cercetare, domnul Igor Șarov e spitalizat și e în stare gravă. Eu, ca și majoritatea oamenilor de cultură, știință, învățământ, prietenii îi dorim însănătoșire cât mai grabnică și revenire la viață normală. Sănătate, domnule Șarov. E trist fără dumneavoastră. Vă așteptăm!”, este prima postare apărută despre starea ex-oficialului, semnată de Eugen Doga, un grup de artiști, savanți și lucrători de învățământ.

Ulterior, Igor Șarov a confirmat că are Covid-19, fără a specifica exact dacă se tratează acasă sau la vreo instituție medicală: „În aceste momente lupt și eu cu virusul Covid-19, dar datorită profesionalismului EROILOR zilelor noastre - MEDICII, urmez tratamentul prescris și sper că foarte curând să revin la activitățile mele de suflet”, a anunțat Igor Șarov.

„Ne-am bucurat că vestea despre starea de sănătate a domnului Igor Șarov, care ne-a speriat mult, a fost nu prea corectă Dumnealui e bolnav, dar nu e în stare critică, ceia ce ne bucură și sperăm să-l vedem cât mai curând sănătos și plin de viață”, a adăugat Eugen Doga în cele din urmă.

În comentariile acestei postări, mai multe persoane publice i-au urat însănătoșire.

CITEȘTE ȘI:

Aproape 350 noi cazuri de infectare cu COVID-19 și 14 cazuri de deces, printre care și un medic, înregistrate ieri în Moldova

Citeste tot despre: coronavirus, Igor Șarov
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile