Logo Realitatea.md

Fundașul Borussia Dortmund, dezvăluiri după explozia care l-a trimis pe masa de operație: "Au fost cele mai lungi 15 minute din viață"

14 Aprilie 2017, 18:04 // SPORT

Marc Bartra, fundașul Borrusia Dortmund, rănit în urma exploziilor de marți seara, de lângă autobuzul echipei de fotbal, a făcut primele dezvăluiri de după incident. Fotbalistul susține că în seara dinaintea meciului cu Monaco, a trăit "cele mai grele 15 minute din viață". 


Foto: bleacherreport.net

După incident, Bartra a fost operat după ce a suferit o fractură la încheietura mâinii. 

"Știți ce am simțit zilele acestea când mă uitam la încheietura umflată a mâinii mele? Mândrie! Mân gândesc că totul răul pe care a vrut să îl facă cineva întregii echipe stă acum doar în această rană de la mâna mea", a scris Marc Bartra astăzi pe contul său de Instagram. 

"Au fost cele mai lungi și mai grele 15 minute din viața mea din cauza durerii, panicii și faptului că nu știam ce se întâmplă și nici cât timp va dura totul. E o experiență pe care nu o doresc nimănui", a mai spus sportivul.

Marc Bartra a transmis și un mesaj: "Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca oamenii să trăiască în pace și să lase războaiele".

Fundașul urmează să reia antrenamentele în o lună. 

Trei dispozitive explozibile au explodat marți aproape de autocarul Borussia Dortmund. Poliția germană a reținut un suspect care ar avea legături islamiste. Oamenii legii nu au reușit însă să demonstreze că individul ar avea vreo legătură cu atacul asupra echipei de fotbal. 

Citeste tot despre: Borussia Dortmund, explozie, marc bartra
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile