Logo Realitatea.md

Incendiu la Bălți într-o construcție din apropierea unui bloc de locuit. Pompierii au depistat o butelie de gaz

09 Martie 2021, 09:56 // Societate

Pompierii au lichidat noaptea trecută un incendiu puternic, care a izbucnit la o construcție auxiliară din apropierea unei fabrici de croitorie și a unui bloc de locuit din orașul Bălți. În timpul lichidării incendiului, pompierii au depistat și evacuat o butelie de gaz.

Foto: IGSU

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul a avut loc pe strada Feroviarilor 57 din orașul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:56.

Incendiul a izbucnit într-o construcție auxiliară cu suprafața de 108 m2 din preajma unui bloc locativ. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care au reușit localizarea arderii către ora 03:34. Incendiul a fost lichidat la ora 05:58, iar flăcările au distrus 60% din construcția auxiliară și mai multe bunuri materiale din interior.

Totodată, în timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz din interiorul încăperii, evitând astfel producerea unei explozii. De asemenea focul a afectat fațada și un climatizor de pe peretele clădirii din preajma, iar datorită intervenției salvatorilor incendiul nu a obținut răspândire spre fabrica de croitorie cu două nivele.

Nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Foto/Video/IGSU

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile