Logo Realitatea.md

Reacția Irinei Vlah, după ce aleșii locali au contramandat data alegerilor (VIDEO)

05 Februarie 2021, 13:53 // Actualitate

Deputații Adunării Naționale din Găgăuzia nu ar trebui să caute motive pentru a-și extinde mandatul. Cu o asemenea reacție a venit Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, în cadrul ședinței Comitetului Executiv, după ce aleșii din regiunea au contramandat data alegerilor.

Foto: tribuna.md

Vlah a menționat că reprezentanții aleși ar trebui să ia un exemplu de la oamenii care merg zilnic la muncă și fac lucruri utile. Este vorba de profesori, profesori de grădiniță, medici, constructori și „multe alte zeci de mii de oameni”.

Bașcanul Găgăuziei a chemat deputații să se prezinte în fața alegătorilor și să le explice ce au făcut pentru binele regiunii. „Explicați oamenilor modul în care scandalurile și insultele pe care vi le adresați reciproc ajută la dezvoltarea autonomiei noastre, cum conflictele dintre găgăuzi pot ajuta Găgăuzia”, i-a îndemnat Irina Vlah pe aleșii regiunii, scrie gagauzinfo.md.

Precizăm că, la 20 ianuarie curent, s-au împlinit patru ani de la convocarea primei ședințe a Adunării Populare, după alegerile din noiembrie 2016. Adunarea Populară a stabilit data alegerilor pentru 4 aprilie anul curent, dar, recent, deputații și-au anulat propria hotărâre.

CITEȘTE ȘI:

Citeste tot despre: alegeri, bascan, Gagauzia, Irina Vlah
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile