Logo Realitatea.md

Real Madrid a învins Juventus Torino și a câștigat Liga Campionilor al doilea an consecutiv

04 Iunie 2017, 10:40 // SPORT

Real Madrid a cucerit pentru al doilea a an consecutiv trofeul Ligii Campionilor, după ce a învins încrezător Juventus Torino în finala de ieri, de pe National Stadium of Wales din Cardiff, cu scorul de 4:1.

Foto: The Indian Express

Real Madrid a debutat chiar în minutul 20 al meciului cu un gol în poarta celor de la Jventus, marcat de Cristiano Ronaldo. La șapte minute, Mario Mandzukic de la Juventus a egalat scorul, marcând în poarta celor de la Real Madrid, acesta a fost însă unicul gol al italienilor din cadrul meciului din finala Ligii Campionilor.

Ronaldo, a mai punctat un gol în minutul 64 în poarta adversarilor, iar lovitura finală asupra celor de la Juve a fost dată chiar în minutul 90 de Marco Asensio.

Real Madrid a obținut a 12-a Cupă a Campionilor Europeni sau Ligă a Campionilor din istoria sa și a doua consecutivă. Nicio echipă nu mai reușise să câștige doi ani la rând acest trofeu de la AC Milan în 1990. Real este totodată prima echipă care își apără trofeul în Liga Campionilor, după ce această competiție a luat locul Cupei Campionilor, potrivit Agerpres.ro.

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile