Logo Realitatea.md

Schimbările de cadre în Poliția Națională continuă. Au fost numiți noi conducători în trei Inspectorate de poliție și într-o Direcție (FOTO)

19 August 2020, 10:16 // Societate

Șefului Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a numit noi conducători în cadrul Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia, Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga, IP Vulcănești și IP Leova.

Foto: politia.md

În acest sens, șeful  adjunct al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia a IGP, a fost numit comisarul  principal Arnaut Nicolai. În funcția de  șef interimar al Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia, a fost împuternicit comisarului principal Todorov Fiodor, iar interimatul funcției de șef al  IP Vulcănești a fost preluat de către comisarul principal Buzadji Ivan.

La Inspectoratul de Poliție Leova a fost numit șef interimar, comisarul principal Apostol Veaceslav.

În cadrul ședințelor de prezentare a  noilor conducători, Șergiu Paiu a subliniat că prioritatea Poliției „trebuie să rămână siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară”.

Amintim că, săptămâna trecută, Sergiu Paiu, a numit noi conducători în cadrul Inspectoratului de poliție Telenești și Bălți.

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile