Logo Realitatea.md

Top electrocasnice care îți ușurează viața

07 Aprilie 2021, 17:26 // Tech

Cel puțin o dată în viață ai auzit istoriile chinuitoare ale mamelor sau bunicilor care îți povesteau cât de greu era în trecut, cât de multe rufe spălate de mână sau cum făceau focul în sobă pentru a pregăti mâncare. Dar datorită progresului tehnologic, aceste istorii sunt deja doar de domeniul trecutului, deoarece în prezent îți poți asigura un confort maximal grație tehnologiilor avansate. Dar ce obiecte electrocasnice sunt indispensabile pentru o gospodărie bună? Află dintr-un material oferit de specialiștii în credite nebancare Zoom Credit.

Mașina de spălat vase - aliatul tuturor gospodinelor

Cu siguranță, măcar o singură dată ai trecut prin stresul chiuvetei arhipline cu vase murdare, rămase de la o cină târzie sau de la o petrecere cu cei dragi. Probabil, ai traversat toate fazele mâniei, până când ai pus mâna pe burete și te-ai apucat să speli metodic fiecare vas în parte. De ce să treci prin așa chinuri? Acum ai oportunitatea de a apela la confortul utilizării unei mașini de spălat vase. Inventată încă în 1887 de Josephine Cochrane, aceasta a devenit un must have pentru fiecare gospodărie.

Dacă ai o familie mare și problema vaselor este mereu acută, atunci ia-ți o mașină de spălat vase mare, în 2 sau 3 compartimente, cu mai multe regimuri de funcționare și cu posibilitate de încărcare la jumătate de volum (în cazul în care nu vrei să stai cu vasele în chiuvetă). În plus, ai posibilitatea să o comanzi și achiți cu un credit online rapid, astfel încât să-ți fie livrată și instalată în cel mai scurt timp.

Robotul de bucătărie - prietenul unei alimentații corecte

Nu părăsim spațiul bucătăriei, deoarece un alt aliat de fiecare zi este robotul de bucătărie. Cu mai multe funcții încorporate, de la tocarea legumelor până la măcinarea cafelei, un astfel de dispozitiv îți economisește timp și energie, acoperind majoritatea acțiunilor pe care trebuie să le faci pentru a pregăti o cină sau un prânz copios. În plus, întreținerea acestuia este comodă și accesibilă, deoarece fiecare piesă poate fi spălată aparte, iar modelele moderne au oportunitatea de a fi curățate inclusiv în mașina de spălat vase. Iar prețurile la acest item tehnologic sunt acum și mai prietenoase. Ia un credit cu buletinul și dotează-ți bucătăria corespunzător.

Aspirator robot - curățenie inteligentă special pentru casa ta

Cât de plăcut e să te întorci acasă, când totul e curat și strălucește de prospețime. Dar cum să împaci viața alertă de la job cu curățenia de acasă? Simplu. Ia-ți un aspirator robot și programează-l direct din smartphone-ul tău. În acest fel, setându-l corect, vei ajunge acasă și vei găsi dușumeaua și covoarele curate. Minunat, nu?

În plus, ai oportunitatea de a-l procura cu un credit rapid fără găuri în bugetul familiei. Dacă ai decis care este arsenalul de tehnică necesară pentru casa, nu ezita! Ia un împrumut pentru nevoi personale de la Zoom Credit și fă-ți viața mai ușoară, zi de zi.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1130 -1.0450%
USD USD 19.1216 -0.4239%
RUB RUB 0.3624 1.6550%
RON RON 4.0684 -1.0483%
UAH UAH 0.6472 -0.0772%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile