Logo Realitatea.md

(VIDEO) UPDATE: Autocar din Moldova, cuprins de flăcări în Germania

30 Martie 2021, 16:30 // Societate

UPDATE: 18:30 Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene ne-au declarat că incendiul a avut loc în dimineața zilei de 29 martie, în preajma localității Enkenbach-Alsenborn, aproximativ 120 km la sud de Frankfurt. Șoferul a reușit să oprească autocarul, iar toți pasagerii au fost evacuați. Nimeni nu a avut de suferit, fiind cauzate doar pagube materiale estimate la 70 mii euro.

Momente dramatice surprinse pe o autostradă din Germania. Un microbuz, înmatriculat în Republica Moldova, dar care revenea din Marea Britanie a ars ca o torță. 

Embed:

Imaginile video au fost transmise redacției noastre de un martor ocular.

Nu este clar deocamdată câți moldoveni se aflau în interiorul vehiculului și dacă a avut cineva sau nu de suferit.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene nu au oferit, deocamdată, un comentariu la acest caz.

În context, Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță cetățenii care întâmpină dificultăți peste hotare să facă uz de telefonul de urgență pentru situații excepționale al Ambasadei Republicii Moldova la Berlin: +49 17645813159 sau telefonul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Frankfurt: +49 1738621511.

Citeste tot despre: Germania, incendiu, microbuz
CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile