Logo Realitatea.md

Zinedine Zidane, din nou antrenor la Real Madrid

12 Martie 2019, 08:51 // SPORT

Luni a fost ziua decisivă pentru numirea noului antrenor de la Real Madrid! Santiago Solari a fost demis, iar Zinedine Zidane este înlocuitorul sud-americanului. 

Real Madrid a anunțat revenirea francezului Zinedine Zidane, acesta semnând un contract până în 2022, scrie Gsp.ro.

Antrenorul de 46 de ani și-a făcut deja calculele pentru sezonul viitor. Primii jucători care vor pleca de la Real Madrid sunt atacantul galez Gareth Bale, 29 de ani, și mijlocașul spaniol Dani Ceballos, 22 de ani. Cei doi nu au avut o relație bună cu Zidane în primul mandat al acestuia și spaniolii scriu că vor pleca printre primii.

„Nu a vorbit cu mine după finala Champions League de la Kiev. Nu aș spune că eram prieteni, totul era profesional. M-am simțit frustrat pentru că nu am fost titular cu Liverpool. Simțeam că meritam să joc”, a spus Gareth Bale, după plecarea lui Zidane.

„Eu l-am întrebat de ce nu joc. Nu înțelegeam. Au fost momente în sezon în care Kroos și Modric erau accidentați, iar el a schimbat sistemul pentru a juca mereu cu alții. Dacă ar fi continuat Zidane, cu siguranță aș fi căutat altă echipă”, a adăugat Dani Ceballos, tot după plecarea lui Zidane.

Mijlocașul spaniol Isco, 26 de ani, și fundașul stânga brazilian Marcelo, 30 de ani, sunt cei doi care pot beneficia de revenirea lui Zidane. Isco și Marcelo au fost printre preferații francezului și ar putea reveni în echipa de start a lui Real Madrid în sezonul viitor.

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile