Logo Realitatea.md

Zona de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău a fost modernizată. Vezi cum arată (FOTO)

23 August 2018, 17:16 // Societate

Zona de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău a fost renovată, fiind extinsă cu peste 800 de metri pătrați. Părinții se pot relaxa, în timp ce copiii se pot distra în spațiul de joacă. Totodată, pentru a facilita deplasarea mămicilor cu cărucioare, persoanelor cu mobilitate redusă și a pasagerilor cu bagaj mare în zona nouă de plecări a fost instalat un escalator și un ascensor performant.

Foto: airport.md

Potrivit Avia Invest, suprafaţa totală a zonei plecări a terminalului depăşeşte acum 2000 de metri pătrați. La etajul 2, copiii au la dispoziţie un teren de joacă modern, conceput pentru pentru toate vârstele, unde vor fi supravegheaţi.

Inovaţiile şi tehnologiile moderne se regăsesc şi în noua Cameră a Mamei și a Copilului, amenajată cu o mini bucătărie, cu toate dispozitivele necesare preparării hranei pentru micuţi.

Un lucru important în cadrul procesului de reconstrucție a terminalului este şi deschiderea unui punct de control a securităţii separat pentru pasagerii, care tranzitează țara și mărirea suprafaţei coridorului. Astfel se vor separa fluxurile de pasageri şi va fi evitată formarea cozilor la punctele de control. 

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile